#laakista
Hauska & toiminnallinen juhlaillan ohjelma.
MURHA!
Modernit ongelmat vaativat moderneja ratkaisuja. Kun resurssipulan syvässä päädyssä räpiköivä poliisilaitos suorittaa yhtään monimutkaisemmat tapaukset kuntayhteistyöhankkeina ja kokeellisella kansalaiset osallistavalla rikostutkimusmallilla, eivät tulokset voi olla kuin viihdyttäviä. Murha! on vähän erilainen vaihtoehto juhlaillan ohjelmaksi.
15–100 henkeä
kesto n. 2 h
alk. 25 € / hlö
Murha! on poikkeuksellisen rento ja hauska iltaohjelma pienehkölle tai isommallekin porukalle. Homma ei perustu siihen että jokainen juhlavieras käy läpi saman prosessin tai suorittaa samat rastipisteet, eikä se siihen että jokaisen panosta tai heittäytymistä tarvitaan ettei ilta lässähdä.

Haluamme varmistaa että kyseessä on iltaohjelma, jonka voi turvallisin mielin hankkia porukan puolestakin. Moni hyppää mieluusti heti mukaan kaikkeen mahdolliseen leikkimieliseen toimintaan – toiset saavat ajatuksestakin ihottumaa. Tässä heittäytyjät pääsevät heittäytymään, kaikille löytyy sopiva rikostutkinnallinen rooli ja muut saavat seurata ympärillään tapahtuvaa viihdyttävää rulianssia, voiden halutessaan osallistua touhuun missä tahansa vaiheessa sen verran kuin muun seurustelun ja siemailun lomassa hyvältä tuntuu.

Heittäytyjiäkin kehoitetaan muistamaan että kiirettä tai mitään syytä pingottaa liiaksi ei ole. Ohjelma istuu mainiosti muun seurustelun oheen ja tuo iltaan taatusti spessun teeman, roppakaupalla puheenaiheita, yhteisöllistä tekemistä ja mukaansatempaavaa seurattavaa.
Lähettämällä lomakkeen luotat syöttämäsi tiedot ainoastaan Laaki imagon omaan käyttöön. Emme jaa tietojasi muille osapuolille, ellei toisin sovita. Saatamme vastaisuudessa tarjota muita ohjelmapalvelutuotteitamme sähköpostitse, tai sitten emme.
Kiitos! Polliisi on sinuun yhteydessä pikimmiten.
Kappas! Jotain hämärää on tekeillä... Ota yhteyttä suoraan imago@laaki.fi
< ETUSIVULLE
muuta #laakista