#laakista
Yritysilme, viestintä ja markkinointi netissä, printissä ja toimitilassa.
hyve
Hyveen taustalla on joukko kuntoilun ja terveydenhuollon erikoisammattilaisia. Molemmilta saroilta löytyy valtavasti tietotaitoa ja kokemusta – niin monien huippu-urheilijoiden kuin tavallisten ihmistenkin parista. Hyve on paras mahdollisuutesi saavuttaa haluamasi tulokset, joustavasti ja omannäköiselläsi tavalla. Lähtökohtana on että kuntoilun täytyy olla kivaa.
Laaki oli mukana heti alusta asti kun idea Hyveestä oli muodostunut ja konseptin moniin viestinnällisiin tarpeisiin haettiin sitoutunutta ja kustannustehokasta kumppania. Viime metreille asti olimmekin ehdotuksinemme porukan suosikki, mutta toimiston pieni koko käänsi kelkan lopulta yhden Tampereen suurimmista mainostoimistoista eduksi.

comme ci comme ça – kohti uusia tuulia.

Vähän ajan kuluttua asia tuli kuitenkin yllätykseksemme uudelleen pöydälle. Kumppani jonka kanssa asiaa oli lähdetty kuljettamaan ei ollut monien yritysten ja kalliiden palaverien myötä saanut asiakkaan mielestä lopultakaan koppia siitä mitä oltiin tai ei oltu tekemässä. Synnytetty ilme ja verkkosivusto jouti sellaisenaan roskikseen ja työ aloitettiin logoa lukuunottamatta alusta.

Aikataulu oli erittäin tiukka, mutta nopealla toiminnalla ja hyvin suunnitellulla vaiheittaisella laukaisulla tehtävissä. Käärimme hihat ja soitimme sorvia varmoin ottein.

Lopputulema on tyytyväinen vakiasiakas, toimiva yritysilme ja tarkoitustaan palveleva viestinnällinen linja, jota on sittemmin sovellettu niin video-, banneri-, lehti- kuin suoramarkkinoinnissakin.

Ja sisälsipä tämä keissi kolmiosaisen graffititeoksenkin, jonka toteutuksesta vastasi Samuli (Ikikuosiart).
< ETUSIVULLE
muuta #laakista